Het kan volledig verwijderd worden van het probleem ?

Asami verwijderd worden van het probleem ?

Zelfs de meest hardnekkige mee-eters verdwijnen, Asami wanneer gaat ze halen ze de poriën van de. Het zou nuttig zijn om professioneel te-apparaat van de verwijdering van te gebruiken, en met de hulp van zorgvuldig gehaald uit het extra vet-inhoud.

het reinigen Asami van de huid gezicht

AsamiAlgemeen, thuis, op het werk stap-voor-stap: Gebruik een water-gebaseerde reiniging en toning is een goede kwaliteit, niacinamide inhoud tonic voor het normaliseren van de poriën vorm en grootte! Voordat u begint te worden uitgedrukt door de mitesszereidet, plaats het getroffen gebied in een warme (maar niet hete!), natte Asami badkamer spons en laat 2-3 minuten en wrijf droog de huid.

Gebruik ah, ko mei mei te verwijderen lepel. Leg je hand over, zodat Asami precies de kanálka in het midden, druk het in en schuif iets naar voren op het apparaat. Als u handmatig wilt om ze te duwen, krijgen tussen je vingers met een doek (dit is belangrijk, niet per ongeluk slip van uw hand, en dit felsértsd de huid)! Zacht, gelijkmatig druk op de huid in de poriën rond, en Asami vervolgens de vingers omlaag, dan omhoog.

De operatie gewoon weer! Als er niets gebeurt, betekent dit dat de mee-eter niet kunnen worden verwijderd met deze methode. Druk niet de guts omdat het makkelijk is sebesedhet en worden littekens in de huid. In een paar dagen, probeert u het nogmaals.
Tot slot, breng voorzichtig met een kwaliteit BHA-scrubben Asami met je gezicht.

Vergeet niet: nooit schrapen, porren, knijpen of te knijpen en persen van uw huid te hard.
Mee-eters of talg-filament? Als je kijkt naar de neus, soortgelijke plekken te ontdekken, zoals mee-eters. Natuurlijk, het is mogelijk dat de puistjes komt, vooral als het erg donker, maar het is ook mogelijk

dat er iets anders die u ziet in de spiegel: sebaceous gloeidraad. Deze punten dus niet mee-eters, maar Asami eigenlijk zijn de poriën in de verticale plooi van een hand van een deel van de talg vrije stroom van deelnemen. (Bron: Archief voor Dermatologisch Onderzoek, Maart 1976, pp. 9-21).

De talgklieren gloeidraad van de follikel en de poriën van het natuurlijk onderdeel van, iedereen heeft dat. Helaas, als je huid een beetje Asami vettig, de poriën en de grote, is het gemakkelijk om verstopping kan worden, en merken. In een tijd als deze handmatig voor zo lang ik weet dat ze dezelfde verwijderd, maar ongeveer 1 maand op dezelfde manier zie je ze weer; omdat ze nog een project, en helaas, helaas niet, maar het is belangrijk om er te zijn. Tegen hen niet Asami echt een beproefd recept; hoewel het een kwaliteit, stijlvolle BHAI helpt altijd zo veel, omdat het teveel aan talg wordt verwijderd, en draagt bij aan de poriën niet tömődjenek.

Waarom niet Asami de puistjes ?

AsamiDe mee-eters zijn koppige kleine schoonheid foutjes die je gewoon lastig werk verdwijnen. Vaak, echter, verkeerde huidverzorging routine als gevolg van problemen veroorzaken Asami. Laat zien wat je kan mislukken:

Schokkend misschien, maar te veel cosmetica als irriterende ingrediënten, die kan stimuleren overmatige talgproductie in de huid, waardoor het nog Asami erger maakt. Zoals alcohol, pepermunt, menthol, citroen, limoen en eucalyptus.

De irritatie stimuleert de huid gelegen in zenuwuiteinden, en het hormoon-uitgang, dus verhoogde talgproductie, wat leidt tot uit – vicieuze cirkel – meer puistjes.
Aan de ene kant, hij kan het niet peel te veel in de porie diepten liggen. De Asami aanhoudende peeling, echter, kan irritatie veroorzaken, waardoor de talg productie.

De puistjes zijn niet weten pórustisztító patch “pull out” van hun plaats. De enige zwarte gremlin buitenste laag te verwijderen, dus het wordt gegarandeerd weer snel te zien van de ongewenste pettyeket. In tegenstelling tot populair geloof, microdermabrasie dringt niet door in de wortel Asami van het probleem, dat wil zeggen, het resultaat is dat na de behandeling is dat je ondervindt, is het slechts tijdelijk.

Vaste zeep, u kan een probleem zijn van mee-eters in de strijd tegen. Deze onderdelen, omdat de vaste kosten voor overnachting in het klompen hun poriën! En misschien is “piepen” schoon gevoel op je gezicht na met water en zeep grondig gereinigd, geloof me, niet om weg te blijven van droog, strak en geïrriteerd gevoel, en dit niet echt Asami helpen uw conditie van de huid.

Hoe kan ik te ontdoen van het?  De huidproblemen juiste behandeling geheim dat de juiste cosmetica keuze, en die redelijkerwijs consequent te gebruiken. Laten we eens bekijken, wat kan je doen om mee-eters aantal of tot nul reduceren:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *