Hoe kan de diagnose van IBS

Hoe kan de diagnose van IBS ?

Prikkelbare darm syndroom diagnose is niet altijd een eenvoudige taak. Functionele ziekten in het Algemeen, het probleem is dat er geen objectieve test (bijvoorbeeld laboratorium -, röntgen -, endoscopie, etc.). dit op zich is betoogd dat, bijvoorbeeld, de MBS-t Jaar geleden, toen dacht van de klachten op de achtergrond van schendingen van de handhaving als alle andere opties zijn al geëlimineerd.

Prikkelbare darm syndroom diagnose is niet altijd een eenvoudige taak

Prikkelbare darm syndroom diagnose is niet altijd een eenvoudige taakBijna overal accepteren dezelfde, gebaseerd op de evaluatie van de symptomen, en gebaseerd op het feit dat de diagnose wordt gecreëerd.

Een ervaren arts, de patiënt zegt dat de klachten van de ooit-bestaande, maar niet de belangrijke symptoom van de eerste vergadering voldoende hoge veiligheid u kunt stoppen met het stellen van de diagnose. http://magictransformation.eu/

Lichaam ziekten de symptomen van mentale gezondheid van de patiënt evenals het gewicht en de kennis die kan helpen bij de diagnose wordt. De diagnose en de behandeling starten Ja uitgebreide studies nodig zijn. Studies op basis van deze aanpak is het veilig genoeg om te gebruiken.

Verschillende (soms niet veilig) onderzoek is niet slechts in behandeling, of het wijzigen van de lasten op gevallen gerechtvaardigd. Internationale consensus conferentie ontwikkeld, deze diagnostische omstandigheden waarin het prikkelbare darm syndroom een waarschijnlijke diagnose:

Een mysterieuze ziekte prikkelbare darm syndroom Prikkelbare darm syndroom is waarschijnlijk de meest voorkomende ziekte bélműködési; volgens sommigen, onder de volwassen bevolking is 15-20% (dat wil zeggen bijna één op de vijf volwassen) dergelijke klachten. Ondanks het feit dat het aantal patiënten, een paar honderd duizend, maar de meeste van hen zijn onaangename klachten en ongemakkelijke momenten, zelfs naar de dokter met klachten. Ik zou eerder gaan met “de overheid”, ik probeer te leven met de symptomen, te aanvaarden.

Prikkelbare darm syndroom (afgekort IBS) is een functionele stoornis bélműködési. De naam “functionele” verwijst naar de werking bélcsatorna afwijkt van de norm (d.w.z. dat de functie niet juist is), maar in deze context, niet een organische of metabole stoornissen. De naam van de ziekte “prikkelbaar” (dat is, overgevoelig, geïrriteerd), de term betekent dat het darmkanaal dan de gemiddelde gevoeliger,

De primaire symptomen van IBS: krampen en een opgeblazen gevoel

De primaire symptomen van IBS: krampen en een opgeblazen gevoelzodat de normale prikkels ook het gevoel van pijn is verantwoordelijk. “Opdracht” (dat is, de symptomen van een groep van symptomen) en markering geeft aan dat dit echt niet zelf-voldoende, goed gemarkeerde ziekte het is eerder een kenmerk van het syndroom.
Hart-en vaatziekten, meestal op jong volwassen Leeftijd, 35 jaar gebeurt, en de chronische, levenslange probleem. Gelukkig, de onaangename ziekte, ondanks de ziekte, als regel geen ernstige gevolgen.

Coronaire hartziekte is een veel voorkomende ziekte, is niet bekend Coronaire hartziekte is misschien wel de meest voorkomende ziekte bélműködési; volgens sommigen, onder de volwassen bevolking is 15-20% (dat wil zeggen bijna één op de vijf volwassen) dergelijke klachten. In ons land, dus het aantal patiënten, een paar honderd duizend, maar kunnen oplopen tot een miljoen. Als SRK met meisjes meestal voorkomt: in Hongarije, bijvoorbeeld, een arts patiënten 75% vrouwen.

Frequentie, ondanks IBS, is vrijwel onbekend bij de bevolking. De belangrijkste reden voor dit is dat de overgrote meerderheid van de patiënten (75-80%) van de klachten van overlast en vervelende momenten, maar ik ga nooit naar de dokter met klachten. Ik zou eerder gaan met “de overheid”, ik probeer te leven met de symptomen, te aanvaarden. Als de symptomen zijn niet erg comfortabel, de meeste van ons proberen om ze te overwinnen. Veel voorkomende manier is dat de patiënten niet graag praten over de klachten over hun problemen, “schamen”, en ze denken dat alleen zij deze problemen.

Terugkerende symptomen: krampen, een opgeblazen gevoel. Van de ziekte schommelde van tijd tot tijd, terugkerende gastro-intestinale aandoeningen. De rijkste krampen in de buik, schending van de evacuatie van de ontlasting en een opgeblazen gevoel. Krampen die gepaard gaan met maag pijn, als een regel, dringende stimulans voor het paar, en de darmen na een reset. Echter, het is meestal, “het zal niet makkelijk worden”; want velen, constipatie is een permanent probleem voor anderen diarree en bijna “explosieve” stoelgang probleem. Een paar keer in twee shifts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *